Hier kan én wilt EET-BELEEF u graag helpen!

EET-BELEEF vertegenwoordigd voor verschillende bedrijven op verschillende festivals en culinaire evenementen een helpende hand.
Op de voorgrond vertegenwoordigen wij uw bedrijf en nemen op de achtergrond alles van u over van inkoop van producten tot aan gekwalificeerd personeel. Vaak heeft het bedrijf zelf geen tijd voor deze promotieactiviteiten maar vindt het wel belangrijk om hier aanwezig te zijn.
Hier kan én wilt EET-BELEEF u graag helpen!
Onderstaand t leuke, mooie referenties

 

 

juni 2018

cocktailsssss

Leuke lekkere mooi uitziende alcoholische én alcoholvrije drankjes en cocktails… Altijd een succes!

cocktailsssss
 

Zakelijke lunch

Voor een internationaal groot Architectenbureau hebben wij een lunch verzorgd voor 150 medewerkers uit heel Europa. Deze lunch zat tussen presentaties ingepland, in één uur moesten we een snelle gezonde, gevarieerde lunch serveren met een Hollands tintje erbij. Met broodjes kroket én de Hollandse nieuwe lukte dit prima!

Zakelijke lunch
 

april 2018

PRIVE BBQ

Voor een bescheiden groep van 30 gasten hebben wij een 7 gangen bbq georganiseerd. Inclusief een Gin Tonic bar en alcoholvrije cocktails… kortom een geslaagd verjaardagsdiner.

PRIVE BBQ
 

maart 2018

WIRED FESTIVAL

Een festival wat in het teken staat voor de kids. EET-BELEEF regelde het culinaire gedeelte op het festival. We verzorgden deze dag een workshop voor kinderen. Het festival had een Aziatisch tintje waardoor wij met de kids Thaise en Indonesische gerechten hebben bereid.

WIRED FESTIVAL
 

POP-UP WTC

10 dagen lang hebben we een POP-UP restaurant gedraaid op de 22ste verdieping van het WTC in Rotterdam. Wowww op hoogte genieten van een prachtig uitzicht met heerlijke gerechten…

POP-UP WTC
POP-UP WTC POP-UP WTC
 

februari 2018

CHINEES NIEUWJAAR

Bij Chinees nieuwjaar denken wij aan groots vuurwerk en een grote optocht door de stad. Maar dit jaar hebben wij een event helpen mogen organiseren voor 500 Chinezen en aansluitend een heerlijk nieuwjaarsdiner voor 150 gasten bereid met een Chinees tintje.

CHINEES NIEUWJAAR
 

januari 2018

WIELER WONING 6DAAGSE AHOY

Tijdens de zesdaags in Rotterdam Ahoy was ons team benoemd tot oestermeester. Wij waren verantwoordelijk voor het perfect serveren van de oesters en dat alweer voor de 2 e keer tijdens de zesdaagse. Onze opdrachtgever is Schmitt Zeevis, een topleveranciers van verse vis en schelp en schaaldieren. Daar werken wij graag voor, het leert ons te werken met alleen maar het beste wat de zee te bieden heeft.

WIELER WONING 6DAAGSE AHOY
WIELER WONING 6DAAGSE AHOY WIELER WONING 6DAAGSE AHOY
 

SPONSOR KLEDING CKV ALBATROS

Korfbalvereninging CKV Albatron heeft een G-team (geestelijk gehandicapten). Wij zijn trotse sponsor van alle kleding voor deze sportieve kanjers.

SPONSOR KLEDING CKV ALBATROS
SPONSOR KLEDING CKV ALBATROS
 

SUGAR CITY

Voor de Hypotheker, een groot evenement naar aanleiding van een nieuw online platform.Van koffie en thee via een glas champagne naar cocktails. Walking diner paste hierin perfect bij. Mooi kleine meerdere handzame gerechtjes terwijl mensen met elkaar in gesprek waren.

SUGAR CITY
SUGAR CITY SUGAR CITY
 

LEGER MUSEUM DEN HAAG

Allerlei foodstands met mooie verfijnde gerechtjes van de Hollandse, franse tot inheemse keuken.500 agenten genoten volop van deze culinaire ervaring.

LEGER MUSEUM DEN HAAG
 

december 2017

SINTERKLAAS FEEST

Net zoals ieder jaar mogen wij Sint begroeten op het grootse Sinterklaas feest van NBPromotions. Een echt Hollands kinderfeest met bergen snoepgoed en marsepein en voor de grote kinderen mooie wijnen en een Walking diner.

SINTERKLAAS FEEST
 

SCHMIT ZEEVIS KERST

Met kerst denk je aan kou, nou dat klopt! We hebben met meerdere collega’s lange dagen in de koelcellen oa 3000 kilo kreeften verwerkt.Aansluitend werden deze in de welbekende Schmit kerstvisschotels opgemaakt.

SCHMIT ZEEVIS KERST
 

SUGAR CITY

Voor een bekende kappersketen mochten wij het jaarlijkse groots personeelsfeest voor 350 gasten cateren. Thema rock & roll, dus met diverse foodtrucks en bijbehorende snacks en drankjes hebben wij dit tot een waar en lekker swingend succes gebracht.

SUGAR CITY
SUGAR CITY SUGAR CITY
 

november 2017

DYNAMIC TELECOM GIN-BAR!

Dynamic telecom is een bedrijf dat is gespecialiseerd in allen rondom communicatie, met de verkoop van hun 500ste beleef TV werd er een mooi feestje van gemaakt, wij verzorgde de volledige opbouw van de cocktail bar en de luxe sashimi bar met enthousiaste bekwame medewerkers.

DYNAMIC TELECOM GIN-BAR!
 

POP-UP!

De eerste pop-up in het restaurant 'uit je eigen stad' 8 dagen lang heeft EET-BELEEF het restaurant gerund van 2 tot 7 gangen konden we alles voor uw regelen. Het was een groot succes! op naar maart 2018!

POP-UP!
POP-UP! POP-UP!
 

september 2017

BBQ BIJ BOSKALIS

Wat een fantastische ervaring om voor zo’n mooi stoer bedrijf een BBQ te morgen organiseren. De voorbereiding begon al met een duidelijke veiligheidsinstructie voor de toeleveranciers en voor ons het catering personeel. Toen alles duidelijk was, was het een kwestie om een grote industriële loods om te bouwen naar een waar mooi echt BBQ restaurant. Op tijd stonden de tenten, bars, tafels klaar en de bbq’s te branden. Toen begon voor Boskalis pas de BBQ, maar wij hadden al 2 dagen erop zitten! Super mooie grote stukken vlees en vis op de BBQ, salades, verschillende sauzen en broden erbij én smullen maar. Naar we wat hebben gezien én ook achteraf hebben gehoord, voor beide partijen een groot succes

BBQ BIJ BOSKALIS BBQ BIJ BOSKALIS
BBQ BIJ BOSKALIS BBQ BIJ BOSKALIS
 

juli 2017

DE JURY

Onder andere voor makro nederland regelde wij de Jury voor BAAS BBQ. Ook op zoek naar een Masterchef in de Jury!?

DE JURY
DE JURY DE JURY
 

juni 2017

25 JAAR JUBILEUM FEEST NB

Jubileum bedrijfsfeest, 25 jaar NBPromotions Een fantastische catering gedaan van A tot Z geregeld. Met 350 gasten en heel veel gezelligheid. Ook een Top catering op maat? laat het ons weten.

25 JAAR JUBILEUM FEEST NB
25 JAAR JUBILEUM FEEST NB
 

mei 2017

WIJNHANDEL

In samenwerking met wijnhandel Bas Baan een terugkerende maandelijkse succesvolle wijnproeverij. Een diner voor 10 gasten in de wijnhandel met passende, verrassende mooie wijnen. Het mes snijdt aan twee kanten! Leuk voor relaties maar zeker ook voor een privé feest met passende top Cuvee’s en een 4gangen diner Voor een Spaanse wijnproeverij passende tapas planken opgemaakt en afgeleverd.

WIJNHANDEL WIJNHANDEL
WIJNHANDEL WIJNHANDEL
 

maart 2017

WORKSHOP

Workshop op het Zuiderparkcollege EET-BELEEF heeft in samenwerking met de leerlingen een high-tea verzorgd voor 250 gasten.

WORKSHOP
 

februari 2017

WIJN

*Wijnproeverij Albatros voor 80 personen geregeld. Onze eigen sommelier heeft de mensen kunnen verrassen met uitleg én de wijnen! Een Haags culinair spektakel in de Kluis voor de leden van de State Generaal. Ook hier heeft het gemotiveerd en goed opgeleid personeel van EET-BELEEF een steentje bijgedragen. Ook op zoek naar personeel in de horeca? Neem dan contact op met ons.

WIJN
WIJN WIJN
 

januari 2017

VIP

Wieler 6daagse in Ahoy’ Wij zijn speciaal gespecialiseerd in het verzorgen van de vip gasten. We hebben deze speciale gasten op het VIP plein van de lekkerste hapjes en drankjes voorzien.

VIP
 

december 2016

KERST

Kerst bij Schmidt Zeevis Rotterdam Met kerst is het overal druk, ook bij de distributie afslag van DE Nederlandse vis leverancier, EET-BELEEF heeft hier onder anderen distributie technisch werk verricht zodat ook de particuliere bestelling op tijd bezorgd konden worden.

KERST
 

augustus 2016

GOUDA CULINAIR

Gouda Culinair, het festival is opgezet om de zintuigen te prikkelen met pop-up restaurants, muziek en entertainment Culinaire markt, bier- en wijnplein en een seafoodbar. November 2016 Vip diners EET-BELEEF is gespecialiseerd is maatwerk JUIST niet alleen voor grote partijen maar ook voor private dinings. Of het gaat om 4 gasten of om 40, wij komen naar u toe én nemen alles mee!

GOUDA CULINAIR

Neem contact met ons op


Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het onderstaande formulier.

Adresgegevens

Adres:Piekstraat 25a, Rotterdam Telefoon:010 - 292 17 23 Fax:010 - 292 14 20 E-mail:info@eet-beleef.nl
  1.  

  2.  

  3.  

  4.  

  5.