Ons personeel

Wij willen door ons personeel diversiteit en professionaliteit uitstralen, dit komt terug van bedrijfskleding tot omgangsnormen van de werknemers, wij zijn tot alles in staat om uw evenement te laten slagen. Aangenomen personeel word getraind in de bedrijfsvoering die ‘Eet-Beleef groep’ hanteert, hierdoor stralen we eenheid uit, u moet door elk lid van het team op dezelfde, juiste manier, geholpen worden.

 

" Door krachten te bundelen en veel samen te werken, leert iedereen elke dag van een ander zijn of haar specialisme wat het team steeds sterker maakt "

 

Ons team bestaat uit mensen met verschillende specialiteiten, dit gaat verder dan het onderscheid tussen keukenpersoneel en de bediening. Waar we het hier over hebben zijn personeelsleden die erg goed zijn in de keuken en zich hebben gespecialiseerd op een der onderdelen van de keuken, hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een patissier. Over bedienend personeel hebben wij het dan over het onderscheid tussen personeel gespecialiseerd in bijvoorbeeld wijnen of kazen.

Door krachten te bundelen en veel samen te werken, leert iedereen elke dag van een ander zijn of haar specialisme wat het team steeds sterker maakt.

Neem contact met ons op


Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op met onze planning en mail verkeer medewerker via het onderstaande formulier.

Adresgegevens

Adres:Piekstraat 25a, Rotterdam Telefoon:010 - 292 17 23 Fax:010 - 292 14 20 E-mail:info@eet-beleef.nl