Cateringen

Een van de vele diensten die ‘Eet-Beleef groep’ aanbied is het volledig verzorgen van evenementen. Voor het verzorgen van het evenement kan het zowel klein als groot aangepakt worden, wij bieden u de mogelijkheid om slechts uw Food &  Beverage te verzorgen, hierbij spreken we graag uw wensen en eisen door. Echter is er veel meer mogelijk dan Food & Beverage, wij kunnen, wanneer gewenst, het hele evenement organiseren.

Hierbij kunnen we denken van locatie tot het verzorgen van bloemen en decoratie. Door de benoemde diversiteit gaan wij graag in gesprek met u over u wensen en eisen met betrekking op het te plannen evenement, hierbij denken we met alle aspecten graag mee, wij hopen dat onze ervaring u kan helpen met het maken van moeilijke beslissingen.

Bij de indicatie factuur worden voor u alle onderdelen gespecificeerd, op basis van deze factuur kunnen we in gesprek gaan over de items, hierdoor kunnen we voor u de perfecte service bieden.

 

" Eindeloze mogelijkheden, wij gaan geen uitdaging uit de weg "

 

 

Private dining

Naast catering verzorgt de ‘Eet-Beleef groep’ ook diners voor privégroepen, groot en klein. Dat kan bij u thuis, maar wij kunnen ook een pop up restaurant voor u creëren op onze locatie in Zwijndrecht. Die diners kunnen variëren van een perfecte barbecue tot een fijnbesnaard haute cuisine diner.

Naast die topkwaliteit eten en drinken kunnen wij samen met u ook een thema creëren waarbij het menu en de wijnen exact afgestemd worden op dat gekozen thema. Deze themabijeenkomsten zijn zo een succes dat wij ook eigen thema’s organiseren en via onze site houden wij u graag op de hoogte van de data van deze t avonden in Zwijndrecht.

 

" Van haute-cuisine tot zomerse barbecue, de hele ervaring in exclusiviteit voor u georganiseerd "

 

Evenementen

Ons specialisme is meer dan het verzorgen van perfect eten en drinken. Wij kunnen voor u een compleet evenement verzorgen van aankleding tot bloemendecoratie, van locatie tot vervoer, van uitnodigingstraject tot spectaculaire afsluiting.

Daag ons uit en nodig ons uit voor een brainstorm. Na de inventarisatie van uw wensen kunnen wij een fijnmazige begroting voor u maken zodat u ook nooit voor een financiële verrassing komt te staan. EET-BELEEF is de nieuwste vorm van evenementen organiseren met jonge enthousiaste professionals.

 

 

Workshops

Ook bied ‘Eet-Beleef’ groep workshops naar wens verzorgd aan. Door de diversiteit in personeel dat in dienst is zijn wij op veel gebieden in staat een workshop te geven. Hierbij denken we aan diverse keukens van klassiek Frans tot modern Japans, naast kookworkshops zijn bieden we u ook de mogelijkheid om workshops te volgen met betrekking op dranken, hierbij denken we aan wijnen of bieren, of het combineren van gerechten met wijn, bier of whisky.

Graag stellen we met u de perfecte workshop samen, hiervoor vragen we u vriendelijk contact op te nemen onder vermelding van ‘workshop’.

 

 

Uitzenden personeel

‘Eet-Beleef groep’ bied u ook de mogelijkheid tot het inhuren van ons personeel, bent u geïnteresseerd in het ‘huren’ van een der onze teamleden voorzien we u graag van extra informatie

Neem contact met ons op


Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op met onze planning en mail verkeer medewerker via het onderstaande formulier.

Adresgegevens

Adres:Piekstraat 25a, Rotterdam Telefoon:010 - 292 17 23 Fax:010 - 292 14 20 E-mail:info@eet-beleef.nl
  1.  

  2.  

  3.  

  4.  

  5.