Cateringen

Een van de vele diensten die ‘Eet-Beleef groep’ aanbied is het volledig verzorgen van evenementen. Voor het verzorgen van het evenement kan het zowel klein als groot aangepakt worden, wij bieden u de mogelijkheid om slechts uw Food & Beverage te verzorgen, hierbij spreken we graag uw wensen en eisen door. Echter is er veel meer mogelijk dan Food & Beverage, wij kunnen, wanneer gewenst, het hele evenement organiseren. Hierbij kunnen we denken van locatie tot het verzorgen van bloemen en decoratie.

Door de benoemde diversiteit gaan wij graag in gesprek met u over u wensen en eisen met betrekking op het te plannen evenement, hierbij denken we met alle aspecten graag mee, wij hopen dat onze ervaring u kan helpen met het maken van moeilijke beslissingen.

Bij de indicatie factuur worden voor u alle onderdelen gespecificeerd, op basis van deze factuur kunnen we in gesprek gaan over de items, hierdoor kunnen we voor u de perfecte service bieden.

 

" Eindeloze mogelijkheden, wij gaan geen uitdaging uit de weg "

 

Private dining

Naast catering verzorgt de ‘Eet-Beleef groep’ ook diners voor privégroepen, groot en klein. Dat kan bij u thuis, maar wij kunnen ook een pop up restaurant voor u creëren op locatie. Deze diners kunnen variëren van een perfecte barbecue tot een fijnbesnaard haute cuisine diner.

Naast die topkwaliteit eten en drinken kunnen wij samen met u ook een thema creëren waarbij het menu en de wijnen exact afgestemd worden op dat gekozen thema.

 

" Van haute-cuisine tot zomerse barbecue, de hele ervaring in exclusiviteit voor u georganiseerd "

 

Neem contact met ons op


Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op met onze planning en mail verkeer medewerker via het onderstaande formulier.

Adresgegevens

Adres:Piekstraat 25a, Rotterdam Telefoon:010 - 292 17 23 Fax:010 - 292 14 20 E-mail:info@eet-beleef.nl
  1.  

  2.  

  3.  

  4.  

  5.